четвер, 15 травня 2014 р.

Що таке просування сайту, і для чого це потрібно?

Якщо Ви хочете, щоб про ваш web-сайті дізналися сотні і тисячі людей (ваші потенційні клієнти), необхідно вжити комплекс певних дій.
Ви, звичайно, можете самі спробувати залишати візитки з адресою та телефоном в надії, що люди з цікавості зателефонують або заглянуть на сайт, або, наприклад, залишати посилання на Інтернет-форумах. Але все це схоже на гру в баскетбол м'ячиком від тенісу, ніби як можна, але ефект не той.

Чи варто намагатися заманити перехожих, коли в мережі інтернет є багато місць, де шукають саме вас, ваші послуги, товари?
Тут ми говоримо про пошукових системах: Google, Yandex, Rambler, та інші - це найбільші інформаційні ресурси, в яких кожен день сотні мільйонів людей шукають сайти в потрібному напрямку, і серед цих людей є безліч ваших потенційних та майбутніх клієнтів.

Як зробити так, щоб ваш сайт знаходився в пошукових системах по потрібних запитах якомога вище у видачі результатів (ми говоримо про перший десятці, а не про 354 місця), за пропозиціями і словами, які відвідувачі вводять в рядок пошуку пошукачів?
Для початку потрібно повідомити пошуковим системам, що ваш сайт взагалі в існує, для цього потрібно: Додати сайт в адмінку вебмастера Google, Додати сайт в адмінку вебмастера Yandex, Додати сайт в адмінку вебмастера Rambler ...
Після додавання вашого сайту, пройде певний період часу (від 3-х тижнів до 2 місяців), і сайт буде проіндексований пошукачами, на якихось далеких місцях у видачі (тут про відвідувачів можна ще мріяти). Далі потрібно оптимізувати движок і дизайн, створити унікальний контент, розмістити на чужих сайтах посилання на ваш сайт, і ще ряд дій, які є комерційною таємницею сеошники.

І тоді Ваш сайт можна буде знаходити по певних запитах в тій чи іншій пошуковій системі, але тоді виникають додаткові питання:
За якими запитами Сайт буде знаходитися у видачі, а за якими немає, як вказати потрібні ключові слова?
Відповідь на це питання вимагає Сео-аналізу кожного конкретного сайту і його специфіки, Його може провести досвідчений сео-менеджер.


Але на якій сторінці видачі пошуковика буде розташований ваш сайт?
Статистика стверджує, що людина, яка шукає інформацію, переглядає від однієї до 3-х сторінок, а сайт після додавання може знаходитися і на 300 і на 900 сторінці.
Для того, щоб ваш сайт знаходився в пошукових системах на перших сторінках у видачі за потрібними ключовими словами, Слід знову провести сео-аналіз і виконати комплекс робіт по пошуковому просуванню сайту.

Немає коментарів:

Дописати коментар